Beleef de Mallemolen Thuis
Omdat U op dit moment niet bij ons uit eten kan, bieden wij U als alternatief de mogelijkheid aan om bepaalde gerechten af te halen.
Heel geschikt om bij thuiskomst direct te consumeren, maar kan ook een prima dagje later!
Openingstijden: van donderdag tot en met zondag 16:30 uur tot 18:00 uur voor afhalen van het ‘Beleef de Mallemolen Thuis’ menu.
Geniet thuis van Peters kookkunsten zoals U ze gewend bent in de Mallemolen.
Broodspreads (zonder brood) € 3,50
Olijventapenade of knoflookkruidenroomkaas
Soepen € 6,00 Op vegetarische basis, dit gaat per halve liter (genoeg voor 2 personen)
Romige soep van Dijonmosterd
Rromige soep van paddestoelen
Franse uiensoep met kaaskrokantje
Voorgerechten € 7,50
Bonbon van gerookte Noorse zalm gevuld met gemarineerde zalm begeleid door wasabimayonaise
Salade van huisgerookte eendenborstfilet, gemengde salade, Doyenné de Comice peer, walnoten en bleekselderij, begeleid door cranberrydressing
Carpaccio van rode biet geserveerd met verkruimelde gerijpte geitenkaas, gemengde salade met rucola, crunch van walnoten en truffeldressing
Drieluik van visgerechtjes begeleid door groene kruiden crème: bonbon van gerookte Noorse zalm gevuld met gemarineerde zalm, spies van gepelde scampistaartjes en forelbavarois
Salade van biologische couscous, geroosterde pompoen en pastinaak, rucola, mix van noten en rozijnen, begeleid door dressing van Aceto Balsamico
Carpaccio van het Waardse rund met gemengde salade, schilfers van Parmezaanse kaas en basilicumdressing
Hoofdgerechten € 16,50
Langzaam gegaarde rundersukade op stamppotje van aardappel, wortel en ui, begeleid door rodewijn-sjalotjessaus
In knoflook en kruidensaus gestoofde gepelde scampi’s met tagliatelle en geroosterde groenten
Hertenstoofpotje geserveerd met rode kool en aardappelmousseline
Parelhoenfilet geserveerd met paddestoelrisotto, spinazie en paddestoelensaus
Op de huid gebakken zeebaarsfilet met kruidenrisotto, worteltjes, peultjes en kruidensaus
Risotto met geroosterde groenten, schilfers van Stolwijkse boerenkaas, rucola, walnoten en rucolasaus
EXTRA: Peters overheerlijke stoofpeertjes (6 stuks) € 3,50
Desserts € 5,50
Frambozen cheesecake
Carpaccio van verse ananas met vers fruit begeleid door soesjes met witte chocolademousse
Mousse van pure en witte chocolade
Kaneel panna cotta geserveerd met compote van appel en rozijnen
Kaaspalet van verschillende boerenkazen van boerderijwinkel de Veerstalhoeve te Gouderak
Kwartet van buitenlandse kazen
U kunt uw bestelling telefonisch doorgeven (0182-515430) of per mail restaurantdemallemolen@kpnmail.nl.
Wij verzoeken U uw bestelling voor dezelfde dag voor 15:00 uur door te geven.( Indien U na 15:00 uur nog iets wil bestellen, kan dit eventueel na telefonisch overleg)
Afrekenen kan met pin.
U kunt Uw bestelling ophalen van donderdag tot en met zondag tussen 16:30 uur en 18:00 uur.
Soepen en hoofdgerechten dient U thuis nog op te warmen (bereidingswijze wordt bijgevoegd).