Uniek eten op een unieke locatie aan de Hollandse IJssel

Beleef de Mallemolen Thuis

      

Omdat U op dit moment niet bij ons uit eten kan, bieden wij U als alternatief de mogelijkheid aan om bepaalde gerechten af te halen.

Heel geschikt om bij thuiskomst direct te consumeren, maar kan ook een prima dagje later!

Openingstijden: van donderdag tot en met zondag 16:30 uur tot 18:00 uur voor afhalen van het ‘Beleef de Mallemolen Thuis’ menu.

Geniet thuis van Peters kookkunsten zoals U ze gewend bent in de Mallemolen.

Als U een mail met uw bestelling stuurt, zullen wij deze binnen 24 uur bevestigen. Mocht U geen bevestiging hebben ontvangen, vragen wij U ons even te bellen om teleurstellingen te voorkomen.

 

Beleef de Mallemolen Thuis menukaart (vanaf 8 april)

 

Bakje olijventapenade (zonder brood) € 3,50 

                                                                     

Soepen € 6,00  

Op vegetarische basis, dit gaat per halve liter (genoeg voor 2 personen)       

Soep van Dijonmosterd

Romige soep van paddestoelen

Soep van geroosterde rode paprika

 

Voorgerechten € 7,50

Bonbon van gerookte Noorse zalm gevuld met gemarineerde zalm begeleid door wasabimayonaise

Vitello Tonnato: Dungesneden rosé gebraden kalfsrosbief geserveerd met gemengde salade en tonijnmayonaise

Salade met reepjes huisgerookte biologische kipfilet, uitgebakken spekjes, knoflookcroutons, schilfers van Parmezaanse kaas en Caesardressing

Drieluik van visgerechtjes begeleid door groene kruiden crème: bonbon van gerookte Noorse zalm gevuld met gemarineerde zalm, spies van gepelde scampistaartjes en forelbavarois

Frisse salade met groene asperges, biologische blauwaderkaas (Bastiaans Blauw), walnoten en tuinkruidendressing

Carpaccio van het Waardse rund met gemengde salade, schilfers van Parmezaanse kaas en basilicumdressing

Gemengde salade met gerijpte geitenkaas, gebakken spekjes, walnoten, appel, rucola en honing-mosterddressing

 

Hoofdgerechten € 16,50

In knoflook en kruidensaus gestoofde gepelde scampi’s met tagliatelle en spinazie

Lamsstoofpotje geserveerd met grove ratatouille en aardappelmousseline

Parelhoenfilet geserveerd met paddestoelenrisotto, spinazie en paddestoelensaus

Risotto geserveerd met groene asperges, rucola, schilfers van oude Stolwijkse kaas, walnoten en romige saus van peterselie en dragon

Voor onderstaande hoofdgerechten adviseren wij het gebruik van een oven:

Gebakken Noorse zalmfilet met gratinkorst van groene kruiden en oude Stolwijkse kaas, geserveerd met een garnituur van geroosterde bospeen, groene asperges en Roseval aardappels, begeleid door beurre blanc

Gebakken runderentrecote (supplement € 2,50) geserveerd met grove ratatouille, gebakken aardappeltjes en knoflook-kruidensaus

 

Desserts € 6,00

Tiramisu, klassiek Italiaans dessert van lange vingers en mascarpone

Bitterkoekjesbavarois geserveerd met soesjes gevuld met mousse van pure chocolade en een vleugje Amaretto

Panna cotta geserveerd met compote van in steranijs gemarineerde ananas

Passievruchtbavarois met gelei van passievrucht

Kaaspalet van verschillende boerenkazen van boerderijwinkel de Veerstalhoeve te Gouderak

Kwartet van buitenlandse kazen

 

U kunt uw bestelling telefonisch doorgeven (0182-515430) of per mail restaurantdemallemolen@kpnmail.nl.

Wij verzoeken U uw bestelling voor dezelfde dag voor 15:00 uur door te geven.( Indien U na 15:00 uur nog iets wil bestellen, kan dit eventueel na telefonisch overleg)

Afrekenen kan met pin.

U kunt Uw bestelling ophalen van donderdag tot en met zondag tussen 16:30 uur en 18:00 uur.

Soepen en hoofdgerechten dient U thuis nog op te warmen (bereidingswijze wordt bijgevoegd).