Uniek eten op een unieke locatie aan de Hollandse IJssel

Contactgegevens, openingstijden en meer

     

Eigenaren van restaurant de Mallemolen sinds 1997 zijn Peter en Marga Ponsioen. Peter is chef-kok en regeert in de keuken. Marga is gastvrouw en zwaait de scepter in het restaurant.

Restaurant de Mallemolen

Oosthaven 72  |  2801 PG  |  Gouda  |  0182-515430  |  mallemolen@telfort.nl  |  KvK. 290046889

Voor het diner is restaurant de Mallemolen open op woensdag, donderdag, vrijdag, zaterdag en zondag vanaf 17.00 uur. Lunchen is op dezelfde dagen mogelijk als u minimaal de dag ervoor reserveert. We bieden geen inlooplunch, maar gaan speciaal voor u open indien u dat wenst. Dat geldt ook voor de maandag en dinsdag. In de regel zijn we gesloten, maar als u bij restaurant de Mallemolen wilt genieten van een heerlijk diner of een lunch, dan maken we voor groepen vanaf 10 personen graag een uitzondering.

Voor een gedetailleerde routebeschrijving naar restaurant de Mallemolen met de auto klikt u HIERVanaf treinstation Gouda naar de Mallemolen lopen is een prettige wandeling door historisch gouda van ongeveer 12 minuten.

Parkeertips: Het hele centrum van Gouda is een betaald-parkeren-zone van 9 uur ’s ochtends tot 21 uur ’s avonds. U kunt een kaartje kopen bij de centrale parkeermeters en geloof ons als we zeggen dat dat verstandig is, want er wordt volop gecontroleerd. Op zondag en speciale feestdagen parkeert u gratis. In de buurt is het mogelijk om te parkeren op de ‘Loswal’, de Oosthaven, de Westhaven of op de Veerstal. Mocht er toch nog enige onduidelijkheid zijn over het parkeren, dan adviseren we om eerst naar de Mallemolen toe te rijden en binnen even te vragen waar u het beste uw auto kunt parkeren.