Uniek eten op een unieke locatie aan de Hollandse IJssel

De dessertkaart

    

Geen enkel diner is compleet zonder een dessert. De kers op de taart, de punt op de i, de strik om het cadeau. Alle desserts zijn met de hand gemaakt van dagverse producten. Als u niet kunt kiezen, kunt u er natuurlijk ook altijd meer dan één nemen…

Desserts

Hollands kaasplateau begeleid door kletzenbrood en rinse appelstroop

€  9,25

Semifreddo van biologische yoghurt en amarenen, geserveerd met mousse van pure chocolade

€  8,50

Proeverij van aardbeien

€  8,50

Baileys Irish Cream panna cotta geserveerd met romig mokka ijs en gezouten karamelsaus

€  8,50

Palet van drie smaken vruchtensorbetijs bereid uit vers fruit

€  8,25

Luchtige limoncellotiramisu geserveerd met frambozensorbetijs

€  8,50

Torentje van verse ananastartaar begeleid door een palet van vers fruit en romig kokos ijs

€  8,25

Snoeperij van chocolade

€  9,00

Biologisch yoghurtijs geserveerd met compote van rabarber en mousse van witte chocolade

€  8,50