Uniek eten op een unieke locatie aan de Hollandse IJssel

De dessertkaart

    

Geen enkel diner is compleet zonder een dessert. De kers op de taart, de punt op de i, de strik om het cadeau. Alle desserts zijn met de hand gemaakt van dagverse producten. Als u niet kunt kiezen, kunt u er natuurlijk ook altijd meer dan één nemen…

Nagerechten

Kaaspalet van verschillende boerenkazen uit de polder met kletzenbrood en rinse appelstroop

€  9,25

Semifreddo van kaneel geserveerd met gebakken appel en sabayon van boerenjongens

€  8,50

Torentje van chocoladebrownie, witte chocolademousse en compote van bosbessen begeleid door bramensorbetijs

€  9,00

Palet van drie smaken vruchtensorbetijs bereid uit vers fruit

€  8,25

Drieluik van Koek:

Lasagne van kletskoppen en pure chocolademousse

Bitterkoekjesbavarois geserveerd met Amarettosaus

Gouds stroopwafelijs

€  8,75

Huisgemaakte walnoten-honingtaart geserveerd met vanilleroomijs en crunch van gekarameliseerde walnoten

€  9,00

Carpaccio van verse ananas begeleid door een palet van vers fruit en biologisch yoghurtijs

€  8,25

Vanille crème brûlée met een heerlijk knapperig gebrand suikerlaagje, begeleid door romig mokka ijs

€  9,00