Uniek eten op een unieke locatie aan de Hollandse IJssel

De dessertkaart

    

Geen enkel diner is compleet zonder een dessert. De kers op de taart, de punt op de i, de strik om het cadeau. Alle desserts zijn met de hand gemaakt van dagverse producten. Als u niet kunt kiezen, kunt u er natuurlijk ook altijd meer dan één nemen…

 

Desserts

Hollands kaasplateau begeleid door kletzenbrood en rinse appelstroop

€  9,00

 

Vanille panna cotta met in Grand Marnier gemarineerde sinaasappelcompote en pure chocolademousse

€ 9,50

 

Proeverij van drie smaken vruchtensorbetijs bereid uit vers fruit

€  8,00

 

Taartje van chocoladebrownie en mascarponecrème geserveerd met lauwwarme kersen en vanilleroomijs

€  9,50

 

Vanille crème brûlée met een heerlijk knapperig gebrand suikerlaagje, begeleid door romig kaneelijs

€  9,00

 

Torentje van verse ananastartaar begeleid door een palet van vers fruit en passievruchtsorbetijs

€  8,50

 

Drieluik van Koek:

Lasagne van kletskoppen en witte chocolademousse

Bitterkoekjesbavarois geserveerd met Amarettosaus

Roombotertuille met Goudse stroopwafelijs

€  8,75

 

Lauwwarm taartje van cranberries met een topping van krokante crumble, begeleid door mousse van witte chocolade

€  9,50