Uniek eten op een unieke locatie aan de Hollandse IJssel

De dessertkaart

    

Geen enkel diner is compleet zonder een dessert. De kers op de taart, de punt op de i, de strik om het cadeau. Alle desserts zijn met de hand gemaakt van dagverse producten. Als u niet kunt kiezen, kunt u er natuurlijk ook altijd meer dan één nemen…

 

Desserts

Hollands kaasplateau begeleid door kletzenbrood en rinse appelstroop

€  9,00

Proeverij van citroen:

Syllabub, bavarois met een vleugje Limoncello, citroensorbetijs

€  8,75

Vanille crème brûlée met een heerlijk knapperig gebrand suikerlaagje, begeleid door romig chocolade ijs

€  9,00

Proeverij van drie smaken vruchtensorbetijs bereid uit vers fruit

€  7,50

Vanille panna cotta met gemarineerd zomerfruit en sorbetijs van frambozen

€  8,50

Carpaccio van ananas begeleid door vers fruit en romig vanille-ijs

€  8,00

Snoeperij van chocolade

€  9,00

Soep van rabarber geserveerd met biologisch yoghurtijs

€  8,50