Uniek eten op een unieke locatie aan de Hollandse IJssel

De dessertkaart

    

Geen enkel diner is compleet zonder een dessert. De kers op de taart, de punt op de i, de strik om het cadeau. Alle desserts zijn met de hand gemaakt van dagverse producten. Als u niet kunt kiezen, kunt u er natuurlijk ook altijd meer dan één nemen…

Nagerechten

Kaaspalet van verschillende boerenkazen uit de polder met kletzenbrood en rinse appelstroop

€  9,25

Palet van drie smaken vruchtensorbetijs bereid uit vers fruit

€  8,25

Carpaccio van verse ananas begeleid door een palet van vers fruit en romig vanille-ijs

€  8,50

Vanille crème brûlée met een heerlijk knapperig gebrand suikerlaagje, begeleid door romig mokka ijs

€  9,00

Soep van rabarber en vers fruit geserveerd met biologisch yoghurtijs

€  8,50

Vanille panna cotta geserveerd met zomerfruit en bramensorbetijs

€  9,00

Bavarois van Limoncello geserveerd met frambozensorbetijs

€  8,75