Uniek eten op een unieke locatie aan de Hollandse IJssel

De dessertkaart

    

Geen enkel diner is compleet zonder een dessert. De kers op de taart, de punt op de i, de strik om het cadeau. Alle desserts zijn met de hand gemaakt van dagverse producten. Als u niet kunt kiezen, kunt u er natuurlijk ook altijd meer dan één nemen…

 

Desserts

Hollands kaasplateau begeleid door kletzenbrood en rinse appelstroop

€  9,00

Crème brûlée van kaneel met een heerlijk knapperig gebrand suikerlaagje, begeleid door appelcompote en romig vanilleijs

€  9,00

Proeverij van drie smaken vruchtensorbetijs bereid uit vers fruit

€  7,50

Vanille panna cotta met gekarameliseerde ananas en saus van butterscotch

€  8,50

Luikse wafel geserveerd met lauwwarme kersen en roomijs van melkchocolade

€  8,00

Carpaccio van ananas begeleid door vers fruit en sorbetijs van mandarijn

€  8,00

Snoeperij van chocolade

€  9,00

Lauwwarme crumble van peer begeleid door romig walnotenijs en walnotencrunch

€  8,50