Uniek eten op een unieke locatie aan de Hollandse IJssel

De dessertkaart

    

Geen enkel diner is compleet zonder een dessert. De kers op de taart, de punt op de i, de strik om het cadeau. Alle desserts zijn met de hand gemaakt van dagverse producten. Als u niet kunt kiezen, kunt u er natuurlijk ook altijd meer dan één nemen…

 

Desserts

 

Kaasplateau met binnen- en buitenlandse kaassoorten begeleid door kletzenbrood en chutney van pruimen

€  9,00

Proeverij van drie smaken vruchtensorbetijs bereid uit vers fruit

€  7,50

Vanille panna cotta met lauwwarme kersen en roomijs van melkchocolade

€  8,50

Luikse wafel geserveerd met gemarineerde aardbeien en romig vanille-ijs

€  8,00

Carpaccio van ananas begeleid door vers fruit en sorbetijs van mandarijn

€  8,00

Sorbetijs van Wieckse Witte geserveerd met mousse van limoncello en jus van frambozen

€  8,50

Soep van rabarber met garnituur van vers fruit, begeleid door romig vanille-ijs

€  8,00

Lasagne van kletskoppen en pure chocolademousse geserveerd met cassissorbetijs

€  8,50