Uniek eten op een unieke locatie aan de Hollandse IJssel

MalleMolenMenu

    

Naast onze à la carte kaart serveren wij een driegangen keuzemenu voor maar € 29,50. Dit menu heeft altijd verschillende keuzes in voor- hoofd en- nagerecht waardoor U het menu geheel naar eigen smaak kunt samenstellen. Het MalleMolenMenu veranderd mee met de culinaire seizoenen,  maar zal ook tussentijds soms aangepast worden zodat dit menu U keer op keer verrast.

MalleMolenMenu

(juli & augustus 2017)

Zomerproeverij:

Gedroogde Italiaanse ham met meloen en portsiroop

Torentje van tomaat, mozzarella en verse basilicum geserveerd met dressing van olijfolie en citroen

Soepje van Hollandse trostomaten met basilicumroom

of

Carpaccio van het Waardse rund met gemengde salade, schilfers van Parmezaanse kaas, uitgebakken spekjes en basilicumdressing

of

Drieluik van visgerechtjes:

Spiesje van scampistaartjes geserveerd met avocado-mangosalsa

Tartaartje van gemarineerde zalm begeleid door limoenroom

Bavarois van forel met wasabicrème

of

-vegetarisch-

Salade van rucola en frisée met gerijpte geitenkaas, walnotencrunch,

stukjes appel, sultanarozijnen en dressing van Aceto Balsamico met een vleugje honing

* * *

Spies van gepelde scampi’s en coquilles St. Jacques geserveerd met kruidenrisotto, roergebakken spinazie, tomatensalsa en basilicumcrème

of

Gegrilde entrecote van het weiderund met Vlaamse friet en aioli,

grove ratatouille van ui, courgette, paprika en aubergine, geserveerd met knoflook-kruidensaus

of

-vegetarisch-

Bonbon van lamellen van courgette gevuld met risotto en geroosterde groenten, begeleid door

gepofte cerisetomaatjes, schilfers van Parmezaanse kaas en tomaat-kruidensaus

* * *

Hollands kaasplateau met kletzenbrood en rinse appelstroop

of

Panna cotta geserveerd met gemarineerd zomerfruit en sorbetijs van kersen

of

Proeverij van citroen:

Syllabub, limoncello cheesecake en citroensorbetijs

 

Prijs per persoon € 29,50