Uniek eten op een unieke locatie aan de Hollandse IJssel

MalleMolenMenu

    

Naast onze à la carte kaart serveren wij een driegangen keuzemenu voor maar € 29,50. Dit menu heeft altijd verschillende keuzes in voor- hoofd en- nagerecht waardoor U het menu geheel naar eigen smaak kunt samenstellen. Het MalleMolenMenu veranderd mee met de culinaire seizoenen,  maar zal ook tussentijds soms aangepast worden zodat dit menu U keer op keer verrast.

MalleMolenMenu

(mei & juni 2017)

Carpaccio van het Waardse rund met gemengde salade, schilfers van Parmezaanse kaas, pijnboompitjes, uitgebakken spekjes en rucolapesto

of

Lentesalade met Hollandse asperges, gekookte boerenham, scharrelei en tuinkruidendressing

of

-vegetarisch-

Salade van rucola en in de oven geroosterde paprika, aubergine en courgette geserveerd met gebrande walnoten, pijnboompitjes en notendressing

of

Proeverij van aspergegerechtjes:

Tompouce van roomboterbladerdeeg gevuld met ‘pulled’ lamsschouder begeleid door gegrilde Hollandse asperges

Romige aspergesoep met reepjes gekookte boerenham en gehakte peterselie

Bavarois van Hollandse asperges begeleid door gerookte Noorse zalm en bieslookcrème

***

Op de huid gebakken zeebaarsfilet geserveerd met kruidenrisotto, peultjes, geglaceerde worteltjes en beurre blanc

of

Biefstukje van het Nieuw-Zeelands lam begeleid door aardappelmousseline, Hollandse asperges en voorjaarsuitjessaus

of

Kogelbiefstuk begeleid door knoflookpurée, grove ratatouille van paprika, aubergine, courgette en ui, geserveerd met Provençaalse kruidenjus

of

-vegetarisch-

Hollandse asperges geserveerd met peterseliemousseline, tartaar van scharrelei en zacht-romige kaassaus van Stolwijks belegen

***

Kaasplateau met binnen- en buitenlandse kaassoorten begeleid door kletzenbrood en chutney van pruimen

of

Luikse wafel met lauwwarme kersen en romig vanille-ijs

of

Passievruchtbavarois geserveerd met mousse van witte chocolade

 

Prijs per persoon € 29,50