Uniek eten op een unieke locatie aan de Hollandse IJssel

MalleMolenMenu

    

Naast onze à la carte kaart serveren wij een driegangen keuzemenu voor maar € 32,50. Dit menu heeft altijd verschillende keuzes in voor- hoofd en- nagerecht waardoor U het menu geheel naar eigen smaak kunt samenstellen. Het MalleMolenMenu veranderd mee met de culinaire seizoenen,  maar zal ook tussentijds soms aangepast worden zodat dit menu U keer op keer verrast.

MalleMolenMenu

(van 1 november tot en met 29 december 2019)

-vegetarisch-

‘Steak Tartare’ van gepofte rode biet op smaak gebracht met Aceto Balsamico, geserveerd met crème van geitenkaas en krokantje van Parmezaanse kaas

of

Drieluik van wildgerechtjes:

Salade met gerookte Waardse ganzenborst en gemarineerde pruimen en portsiroop, Kroketje van haas geserveerd met truffelmayonaise, Spiesje van gebraden rosbief van het Nieuw-Zeelands hert geserveerd met cranberrycompote

of

Tompouce van roomboterbladerdeeg gevuld met in knoflook en kruiden gestoofde scampistaartjes

of

Herfstsalade met gerookte parelhoenfilet, gebakken paddestoelen, geroosterde pompoen en truffeldressing

***

-vegetarisch-

Schorseneren-knolselderijrisotto met roergebakken spinazie en schilfers van oude Stolwijkse boerenkaas, begeleid door notenboter met salie

of

Hertenbiefstuk geserveerd met een mix van gebakken Nicola-aardappels, geroosterde pompoen, pastinaak, schorseneren en ui, begeleid door een saus van rode port

of

Op de huid gebakken zalmfilet geserveerd met spinaziestamppot en zachtromige mosterdsaus

of

Medaillon van kalfsvlees geserveerd met paddestoelenrisotto, groene asperges en truffelsaus

***

Kaaspalet van verschillende boerenkazen uit de polder met kletzenbrood en rinse appelstroop

of

Vanille panna cotta geserveerd met stoofperencompote en Gouds stroopwafelijs

of

Parade van chocolade

Prijs per persoon € 32,50