Uniek eten op een unieke locatie aan de Hollandse IJssel

MalleMolenMenu

    

Naast onze à la carte kaart serveren wij een driegangen keuzemenu voor maar € 32,50. Dit menu heeft altijd verschillende keuzes in voor- hoofd en- nagerecht waardoor U het menu geheel naar eigen smaak kunt samenstellen. Het MalleMolenMenu veranderd mee met de culinaire seizoenen,  maar zal ook tussentijds soms aangepast worden zodat dit menu U keer op keer verrast.

MalleMolenMenu

(van 3 juli tot en met 1 september)

Zomerproeverij:

Salade met rauwe Italiaanse ham, zongedroogde tomaatjes, mozzarella en basilicumdressing

Soep van pomodori tomaten met verse basilicum en mascarponecrème

Spiesje met gepelde scampistaartjes, geserveerd met salsa van chimichurri

of

Vitello Tonnato:

Rosé gebraden kalfsrosbief geserveerd met tonijnmayonaise en salade van rucola en kruiden

of

Parade van visgerechtjes:

Tartaartje van gemarineerde Noorse zalm begeleid door limoenroom

Bavarois van makreel met mierikswortelcrème

Spiesje met gepelde scampistaartjes, geserveerd met salsa van chimichurri

of

-vegetarisch-

Quinoa salade geserveerd met rucola, rode biet, gebrokkelde gerijpte geitenkaas, geroosterde walnoten en honing-balsamicodressing

***

Spies van gepelde scampi’s en coquilles St. Jacques geserveerd met citroenrisotto, roergebakken spinazie en beurre blanc

of

Gebakken entrecote van het weiderund met gefrituurde aardappelwedges en aioli,  mix van geroosterde zomergroenten en knoflook-kruidenjus

of

-vegetarisch-

Buideltje van roomboterbladerdeeg gevuld met risotto, gerijpte geitenkaas, gegrilde paprika en spinazie, begeleid door walnotencrunch, gepofte cerisetomaatjes en een stroop van Aceto Balsamico

***

Hollands kaasplateau met kletzenbrood en rinse appelstroop

of

Vanille panna cotta geserveerd met gemarineerd zomerfruit en frambozensorbetijs

of

Proeverij van citroen: Syllabub, limoncello cheesecake en citroensorbetijs

Prijs per persoon € 32,50