Uniek eten op een unieke locatie aan de Hollandse IJssel

MalleMolenMenu

    

Naast onze à la carte kaart serveren wij een driegangen keuzemenu voor maar € 31,50. Dit menu heeft altijd verschillende keuzes in voor- hoofd en- nagerecht waardoor U het menu geheel naar eigen smaak kunt samenstellen. Het MalleMolenMenu veranderd mee met de culinaire seizoenen,  maar zal ook tussentijds soms aangepast worden zodat dit menu U keer op keer verrast.

MalleMolenMenu

-vegetarisch-

Frisse salade van rucola en veldsla, groene asperges, Brabantse blauwschimmel en tuinkruidendressing

of

Carpaccio van runderribeye met gemengde salade, kruimels van gedroogde Parmezaanse kaas en rodewijndressing

of

-vegetarisch-

Proeverij van geitenkaas:

Salade met blauwschimmelkaas, rode biet, rozijnen en dressing van Aceto Balsamico

Bitterbal van jonge geitenkaas met cranberrycompote

Lauwwarme gerijpte geitenkaas uit de oven met walnoten en honing

of

Duet van zalm en scampi’s:

Tartaar van gemarineerde Noorse zalmfilet met dillecrème

Spiesje van gebakken scampistaartjes begeleid door knoflookmayonaise

***

-vegetarisch-

Risotto met gestoofde paddenstoelen, roergebakken spinazie en een

spies van kastanjechampignons, begeleid door een saus van gorgonzola

of

Gebakken kogelbiefstuk met aardappeltaart, sperzieboontjes en zachtromige pepersaus

 of

Gebakken skreifilet (winterkabeljauw) geserveerd met geroosterde bospeen,

mosterdmousseline en romige saus van Dyon mosterd

of

Duet van wildzwijn:

Medaillon en kotelet geserveerd met knolselderijpuree, mix van geroosterde pompoen,

pastinaak, schorseneren en ui, geserveerd met een saus van paddenstoelen

***

Hollands kaasplateau met kletzenbrood en vijgencompote

of

Drieluik van koek:

Lasagne van kletskoppen en pure chocolademousse, bitterkoekjesbavarois geserveerd

met Amarettosaus en roombotertuille met Goudse stroopwafelijs

of

Cheesecake geserveerd met lauwwarme ananas en karamelsaus

 

Prijs per persoon € 31,50