Uniek eten op een unieke locatie aan de Hollandse IJssel

MalleMolenMenu

    

Naast onze à la carte kaart serveren wij een driegangen keuzemenu voor maar € 31,50. Dit menu heeft altijd verschillende keuzes in voor- hoofd en- nagerecht waardoor U het menu geheel naar eigen smaak kunt samenstellen. Het MalleMolenMenu veranderd mee met de culinaire seizoenen,  maar zal ook tussentijds soms aangepast worden zodat dit menu U keer op keer verrast.

MalleMolenMenu

( van 5 september t/m 28 oktober 2018)

 

Carpaccio van runderribeye begeleid door schilfers van overjarige boerenkaas en dressing van rode wijn

of

Proeverij van gevogelte:

Spies van huisgerookte ganzenborst en gemarineerde pruimen

Bitterbal van eendenrillettes met truffelmayonaise

Gebraden kwartelborstje met appelcompote en Calvadossaus

of

Taartje van gerookte makreel, bleekselderij, appel en bieslook, geserveerd met yoghurt-wasabicrème

of

-vegetarisch-

Drie bereidingen van pompoen:

Salade met geroosterde pompoen, gerijpte geitenkaas, rucola, pompoenpitten en dressing van appelstroop

Pompoensoep met crème fraîche

Bitterbal van pompoen met crème van Aceto Balsamico

***

Op lage temperatuur gegaarde kalfssukade met een mix van knolselderij, wortel,

Roseval aardappeltjes en paddestoelen, begeleid door kalfsjus met een vleugje Madeira

of

-vegetarisch-

Biologische couscous met gestoofde paddestoelen, Gruyère, rucola, gebrande walnoten en truffelroom

of

Drieluik van vis met Hollandaisesaus:

Gebakken coquilles St. Jacques begeleid door gestoofde paddestoelen

Gebakken Noorse zalmfilet met roergebakken spinazie

Op de huid gebakken zeebaarsfilet geserveerd met zalf van pompoen

of

Medaillons van het wildzwijn begeleid door aardappelmousseline, geroosterde pompoen,

roergebakken spinazie en saus van rode port

***

Hollands kaasplateau met kletzenbrood en rinse appelstroop

of

Viervruchtenproeverij:

Bavarois/ ijs /soep /cheesecake

of

Lauwwarme appel-karamelcrumble geserveerd met romig vanille-ijs

Prijs per persoon € 31,50