Uniek eten op een unieke locatie aan de Hollandse IJssel

MalleMolenMenu

    

Naast onze à la carte kaart serveren wij een driegangen keuzemenu voor maar € 32,50. Dit menu heeft altijd verschillende keuzes in voor- hoofd en- nagerecht waardoor U het menu geheel naar eigen smaak kunt samenstellen. Het MalleMolenMenu veranderd mee met de culinaire seizoenen,  maar zal ook tussentijds soms aangepast worden zodat dit menu U keer op keer verrast.

MalleMolenMenu

Salade van venkel, veldsla en appel geserveerd met

gebakken kwartelborstjes en dressing van rinse appelstroop

of

-vegetarisch-

Salade met ovengeroosterde bietjes, rucola, gerijpte geitenkaas,

gebrande walnoten en dressing van Aceto Balsamico

of

Drieluik van visgerechtjes:

Tartaartje van gemarineerde Noorse zalm begeleid door bieslookmayonaise

Bavarois van forel geserveerd met wasabicrème

Gebakken coquille St. Jacques met roergebakken spinazie en beurre blanc

of

Carpaccio van het Waardse rund met gemengde salade,

schilfers van Parmezaanse kaas en rucola-pesto

***

Op de huid gebakken zeebaarsfilet geserveerd spinaziecouscous, gegrilde bospeen en Hollandaisesaus

of

Gebakken kogelbiefstuk geserveerd met rucolastamppot, uiencompote en rodewijnsaus

of

-vegetarisch-

Gegrilde groene asperges geserveerd met groene kruidenrisotto,

schilfers van oude boeren Stolwijkse en Hollandaisesaus

of

Medaillons van het wildzwijn geserveerd met roergebakken spruitjes,

aardappelmousseline en saus van bospaddestoelen

***

Hollands kaasplateau met kletzenbrood en rinse appelstroop

of

Drieluik van koek:

Tiramisu, bitterkoekjesbavarois en Goudse stroopwafelijs

of

Tartaar van verse ananas geserveerd met pure chocolademousse en romig kokosijs

 

Prijs per persoon € 32,50