Uniek eten op een unieke locatie aan de Hollandse IJssel

MalleMolenMenu

    

Naast onze à la carte kaart serveren wij een driegangen keuzemenu voor maar € 29,50. Dit menu heeft altijd verschillende keuzes in voor- hoofd en- nagerecht waardoor U het menu geheel naar eigen smaak kunt samenstellen. Het MalleMolenMenu veranderd mee met de culinaire seizoenen,  maar zal ook tussentijds soms aangepast worden zodat dit menu U keer op keer verrast.

MalleMolenMenu

(nov-dec 17)

Carpaccio van het Waardse rund begeleid door een herfstsalade met gebakken paddenstoelen

en gebakken spekjes, schilfers van Parmezaanse kaas en dressing van Aceto Balsamico

of

Parade uit zee:

Bonbon van gerookte Noorse zalm gevuld met gemarineerde zalm met dillecrème

Bavarois van forel met geserveerd met mierikswortelcrème

Gebakken coquille St. Jacques met roergebakken spinazie en beurre blanc

of

-vegetarisch-

Gemengde salade van rucola en veldsla, Doyenné du Comice peer, gorgonzola, gebrande walnoten, vijgencompote en portdressing

of

Proeverij van wildzwijn:

Spies van wildzwijnsrosbief geserveerd met pruimencompote en portsiroop

Bitterbal van wildzwijnragout met cranberrycompote

Salade met gerookte wildzwijnsham, gebakken paddestoelen, gebakken spekjes en balsamicodressing

******

Gebakken Noorse zalmfilet geserveerd op stamppotje van prei en pastinaak, geserveerd met zachtromige saus van Dijon mosterd

of

-vegetarisch-

Stamppotje van rode biet en rucola, geserveerd met gebakken appel, crunch van walnoten en saus van Aceto Balsamico

of

Trio van wild:

Medaillon van wildzwijn, stoverij van hert en gebraden Waardse ganzenborst

geserveerd met knolselderijpuree, rode kool, tutti frutti en cranberrysaus

of

Runderentrecote begeleid door aardappelmousseline met een vleugje knoflook,

mix van geroosterde pompoen, pastinaak, schorseneren en ui, geserveerd met saus van paddestoelen

******

Hollands kaasplateau met kletzenbrood en rinse appelstroop

of

Duet van tiramisu en walnotenijs

of

Lauwwarm buideltje van roomboterbladerdeeg gevuld met appel, geserveerd met kaneelijs en vanillesaus

 

Prijs per persoon € 29,50