Uniek eten op een unieke locatie aan de Hollandse IJssel

MalleMolenMenu

    

Naast onze à la carte kaart serveren wij een driegangen keuzemenu voor maar € 32,50. Dit menu heeft altijd verschillende keuzes in voor- hoofd en- nagerecht waardoor U het menu geheel naar eigen smaak kunt samenstellen. Het MalleMolenMenu veranderd mee met de culinaire seizoenen,  maar zal ook tussentijds soms aangepast worden zodat dit menu U keer op keer verrast.

MalleMolenMenu

(van 13 maart tot en met 28 april)

Duet van zalm en scampi’s:

Tartaar van gerookte en gemarineerde Noorse zalmfilet met bieslookcrème

Spiesje van gebakken scampistaartjes begeleid door aioli

of

Tompouce van roomboterbladerdeeg gevuld met pulled pork op smaak

     gebracht met Worcestersaus en huisgemaakte barbecuesaus,

begeleid door romige coleslaw

of

-vegetarisch-

Groene salade met zachte blauwaderkaas, stukjes appel, gehakte walnoten

en bleekselderij, geserveerd met frambozenvinaigrette

of

Lenteproeverij:

Salade met gekruide lamsham en dressing van honing

Gebakken kwartelborstje met appelcompote en Calvadossaus

Spiesje van gebraden kalfsrosbief met portsiroop

***

Kalfsbiefstuk begeleid door risotto met gestoofde paddestoelen,

 roergebakken spinazie en truffelsaus

 of

Op de huid gebakken doradefilet met risotto, groene asperges,

begeleid door beurre noisette met verschillende noten

of

-vegetarisch-

Portobello champignon gegratineerd met gerijpte geitenkaas,

geserveerd met spinazierisotto, pijnboompitjes en saus van rode port

of

Langzaam gegaarde rundersukade geserveerd met stamppot van rucola,

uiencompote en rodewijnsaus

***

Hollands kaasplateau met kletzenbrood en rinse appelstroop

of

Wentelteefje van Fries suikerbrood geserveerd met

romig kaneelijs en vanillesaus

of

Bavarois van frambozen begeleid door mousse van pure chocolade

Prijs per persoon € 32,50