Uniek eten op een unieke locatie aan de Hollandse IJssel

Reserveren bij de Mallemolen

    

Het reserveren van een tafel bij restaurant de Mallemolen is nog nooit zo makkelijk geweest. Een tafel reserveren kan altijd door ons te bellen op nummer 0182-515430. Maar wilt u de reservering direct in ons systeem vastleggen, volgt u dan de stappen hieronder. Wij hopen u binnenkort te mogen begroeten voor een mooie culinaire ervaring.

Houdt u er bij het reserveren alstublieft rekening mee dat de Mallemolen gesloten is op maandag en dinsdag. We gaan echter speciaal voor u open als u met een groep van 16 of meer reserveert.

Als u een reservering bij ons plaatst, of het nu telefonisch of per e-mail is, dan zullen wij uw reservering altijd bevestigen. Helaas is het echter zo dat we in verband met het gereedmaken van het restaurant na 16.00 de mail niet meer lezen. Wilt u dus nog voor diezelfde avond reserveren, dan raden we u aan te bellen met 0182-515430.

Uw gegevens zullen wij verder niet gebruiken voor andere doeleinden. Uw reserveringsgegevens worden verwijderd na uw bezoek aan ons restaurant. Dit i.v.m de privacywetgeving.

Arrangementen

Er is bij restaurant de Mallemolen héél veel mogelijk. Iedere mogelijke gelegenheid en iedere optie in het menu en de opstelling kunnen we hier wel noemen, maar dat wordt een enorme lijst. Wilt u iets speciaals, dan hopen we dat u ons belt. Samen met u stellen we dan een perfecte middag of avond samen die precies aan uw verwachtingen voldoet. Belt u ons op 0182-515430.

Geachte gasten,

In navolging op de landelijke verordening hebben wij sinds zondag  15 maart onze deuren moeten sluiten. We wensen u gezondheid en hopen u na deze crisis opnieuw te mogen begroeten.

Peter, Marga en alle medewerkers

Wat is uw naam?

Op welke naam mogen wij de reservering noteren?

Via welk mailadres kunnen wij u het beste bereiken?

Op welk telefoonnummer kunnen wij u het beste bereiken?

Met hoeveel personen wilde u komen?

Welke datum heeft uw voorkeur?

Welke tijd heeft uw voorkeur?

Heeft u nog speciale verzoeken, vragen of dieetwensen?

En wij zijn ook een prima plek om uw ontvangen VVV dinercheques in te komen wisselen!

vvvdiner