Uniek eten op een unieke locatie aan de Hollandse IJssel

High Wine

    

Een High Tea… met Wijn? Dat hadden we jaren geleden moeten verzinnen!

Bij Restaurant de Mallemolen zijn we in het najaar van 2014 van start gegaan met dit, voor ons, nieuwe concept. De laatste zondagmiddag van de maand stond in het teken van de High Wine.

Lijkt U dit een leuk idee? Dit is al mogelijk vanaf 8 personen.  In overleg met U zullen we kijken of de High Wine op een door U vastgestelde datum te realiseren is. Interesse? Neem dan even telefonisch contact met ons op.

De prijs per persoon is € 34,50, inclusief de prosecco en de wijnen.

We zullen rond 12.30 uur beginnen met een glas Prosecco met amuses, gevolgd door veel lekkere hapjes en begeleidende wijnen. Rond 16.00 uur eindigt de High Wine. Een heerlijke besteding van een middag, denken wij zo…

Dus bent u op zoek naar een leuke manier om een middag door te brengen met familie, vrienden of collega’s? Dan is onze High Wine misschien iets voor u. De High Wine is een nieuwe manier van luxe borrelen, speciaal voor mensen die minder van de overwegend zoete High Tea houden. U gaat diverse wijnen drinken en deze gaan gepaard met heerlijke proeverijen, tussendoortjes en kleine gerechten. Zo kunt u in een ontspannen sfeer genieten van het gezelschap en de ambiance.