Uniek eten op een unieke locatie aan de Hollandse IJssel

High Wine zondag 25 november & Kerst 2018

    

Geplande High Wine:

zondag 25 november van 13.00 uur tot en met 16.00 uur, € 34,50 per persoon.  Reserveer snel!

 

Een High Tea… met Wijn? Dat hadden we jaren geleden moeten verzinnen!

Bij Restaurant de Mallemolen zijn we in het najaar van 2014 van start gegaan met dit, voor ons, nieuwe concept. De laatste zondagmiddag van de maand stond in het teken van de High Wine.

Lijkt U dit een leuk idee? Dit is al mogelijk vanaf 8 personen.  In overleg met U zullen we kijken of de High Wine op een door U vastgestelde datum te realiseren is. Interesse? Neem dan even telefonisch contact met ons op.

De prijs per persoon is € 34,50, inclusief de prosecco en de wijnen.

We zullen rond 12.30 uur beginnen met een glas Prosecco met amuses, gevolgd door veel lekkere hapjes en begeleidende wijnen. Rond 16.00 uur eindigt de High Wine. Een heerlijke besteding van een middag, denken wij zo…

Dus bent u op zoek naar een leuke manier om een middag door te brengen met familie, vrienden of collega’s? Dan is onze High Wine misschien iets voor u. De High Wine is een nieuwe manier van luxe borrelen, speciaal voor mensen die minder van de overwegend zoete High Tea houden. U gaat diverse wijnen drinken en deze gaan gepaard met heerlijke proeverijen, tussendoortjes en kleine gerechten. Zo kunt u in een ontspannen sfeer genieten van het gezelschap en de ambiance.

 

Kerst 2018:

Dit jaar verlopen de kerstdagen iets anders dan U van ons gewend bent.
Op maandag 24 december, Kerstavond, en ook dinsdag 25 december, 1ste Kerstdag blijft de deur gesloten.
Woensdag 26 december, 2de Kerstdag, zijn wij wel geopend. Deze dag serveren wij een mooi 7-gangen diner voor € 67,50 per persoon. U geniet dan van een volledig verzorgde avond van aperitief tot en met de koffie, met uitzondering van verdere drankjes. Mocht U interesse hebben, dan adviseren wij U niet te lang te wachten met reserveren. Door onze kleine capaciteit is de Mallemolen zo volgeboekt.

Kerstmenu

Bruisend welkomstaperitief geserveerd met amusepalet

***

Parade van gevogelte:

Gebakken kwartelborstje met compote van cranberries

Bitterbal van eendenrillette geserveerd met dip van Aceto Balsamico

Huisgerookte fazantenfilet begeleid door julienne van knolselderij en appel

***

Krachtige runderbouillon met truffelroom

***

Gebakken coquilles St. Jacques met zalf van geroosterde pompoen en beurre noisette

***

Duet van hert:

Medaillon en sukade geserveerd met aardappelmousseline, rode kool, gestoofd Gieser Wilderman peertje en saus van bospaddestoelen

***

Compositie van chocoladebrownie, mascarpone en kersensorbetijs

of

Kaasplateau

***

Koffie of thee met lekkernijen

Prijs per persoon € 67,50

Ook serveren wij op verzoek een wijnarrangement bij het kerstmenu voor € 34,50 per persoon.