Tasty dishes

VOORGERECHTEN
KOUDE VOORGERECHTEN

Carpaccio van het Waardse rund

Geserveerd met gemengde salade, schilfers van Parmezaanse kaas en basilicumdressing

€ 12,50

Drie bereidingen van pompoen

Salade met geroosterde pompoen, gerijpte geitenkaas, rucola en dressing van appelstroop

Pompoensoep met crunch van hazelnoten

Kroketje van pompoen begeleid door crème van Aceto Balsamico

-vegetarisch-

€ 12,50

Proeverij van visgerechtjes

Tartaar van gerookte en gemarineerde zalm met bieslookmayonaise

Spiesje van gepelde scampistaartjes met aioli

Taartje van gerookte makreel, gemengde sla, bleekselderij, appel en wasabicrème

€ 13,50

Dungesneden gebraden rosbief van het Nieuw-Zeelandse hert

Geserveerd met vijgencompote en portsiroop

€ 15,50

Salade met gebraden duivenborstjes

Geserveerd met gebakken appel, crunch van gebrande walnoten en dressing van rinse appelstroop

€ 14,50

Gemengde salade van rucola en veldsla en gorgonzola

Geserveerd met stukjes peer, bleekselderij, crunch van gebrande walnoten en notendressing

-vegetarisch-

€ 10,50

Tompouce van roomboterbladerdeeg met gerookte wildzwijnsfilet en vijgencompote

Begeleid door een salade van paddestoelen, geroosterde pompoen met dressing van Pedro Ximénez

€ 12,50

WARME VOORGERECHTEN

Gebakken coquilles St. Jacques

Begeleid door zalf van geroosterde pompoen en beurre noisette

€ 14,75

Drieluik van warme vegetarische voorgerechtjes

Romige soep van paddestoelen met truffelroom

Kroketje van pompoen met crème van Aceto Balsamico

Gegratineerde gerijpte geitenkaas met vijgencompote

-vegetarisch-

€ 12,50

Duet van paddestoelen

Stoofpotje van verschillende soorten paddestoelen

Kroketje van paddestoelen geserveerd met truffelmayonaise

-vegetarisch-

€ 11,00

Krokant gebakken kalfszwezerik

Geserveerd met knolselderijmousseline en Madeirasaus

 

€ 15,50

SOEPEN

Romige soep van paddestoelen

Geserveerd met truffelroom

-vegetarisch-

€ 7,00

Soep van geroosterde pompoen

Met kruimels van gerijpte geitenkaas

-vegetarisch-

€ 7,00

Romige soep van Dijonmosterd

Geserveerd met uitgebakken spekjes

 

€ 7,00

VEGETARISCHE HOOFDGERECHTEN

Geroosterde pompoen geserveerd met risotto

Geserveerd met roergebakken spinazie, gebrokkelde gerijpte geitenkaas en crunch van hazelnoten, begeleid door een brochette van pompoen en romige saliesaus

€ 23,75

Tagliatelle met gestoofde paddestoelen

Begeleid door groene asperges, spies van gebakken kastanjechampignons, kletskop van Parmezaanse kaas en romige truffelsaus

€ 23,75

VIS HOOFDGERECHTEN

Op de huid gebakken kabeljauwfilet

Begeleid door stamppot van aardappel, geroosterde pompoen en rucola, geserveerd met beurre noisette

€ 25,50

In knoflook-en kruidensaus gestoofde (gepelde) scampi’s

Geserveerd met tagliatelle en roergebakken spinazie

€ 23,50

Gebakken coquilles St. Jacques

Begeleid door rode bieten risotto, mix van gestoofde paddestoelen en morieljessaus

€ 25,00

VLEES HOOFDGERECHTEN

Tournedos van de ossenhaas gegratineerd met Saint Agur

Geserveerd met rucolastamppot, gebakken partjes peer en saus van rode port

(op uw verzoek kan dit gerecht ook zonder Saint Agur)

€ 32,50

Rosé gebraden fazantenborst

Geserveerd met aardappelmousseline, roomzuurkool en gestoofd Gieser Wildeman peertje, begeleid door morieljessaus

€ 27,50

Filet van het Nieuw-Zeelands hert

Geserveerd met knolselderijpuree, rode kool, gestoofd Gieser Wildeman peertje en cranberrysaus

€ 29,50

Stoverij van haas in saus van paddestoelen, spekjes en zilveruitjes

Begeleid door stamppot van spruitjes en huisgemaakte tutti frutti

€ 24,50

Medaillon van kalfsvlees

Begeleid door paddestoelenrisotto, groene asperges en truffelsaus

€ 26,50

Wildzwijnsmedaillons

Geserveerd met een mix van geroosterde aardappels, pompoen, pastinaak en schorseneren, begeleid door Madeirasaus

€ 24,50