Naast onze à la carte kaart serveren wij een driegangen keuzemenu voor maar € 34,50. Dit menu heeft altijd verschillende keuzes in voor- hoofd en- nagerecht waardoor U het menu geheel naar eigen smaak kunt samenstellen. Het MalleMolenMenu veranderd mee met de culinaire seizoenen, maar zal ook tussentijds soms aangepast worden zodat dit menu U keer op keer verrast. Heeft u een allergie of een dieet? Meld het ons!
Kijk eens naar onze
DRIEGANGEN KEUZE LUNCH MENU
I.v.m. de coronamaatregelen zijn wij tot nader order gesloten voor lunch of diner.
Voorgerechten
Keuze uit:
Carpaccio van runderribeye
Met marmelade van ui, schilfers van oude Stolwijkse boerenkaas en rodewijndressing
Drieluik van visgerechtjes
Bonbon van gerookte Noorse zalm gevuld met gemarineerde zalm met bieslookcrème
Bavarois van forel met geserveerd met wasabimayonaise
Gebakken coquille St. Jacques met rode bieten risotto en beurre blanc
Cappucinno van paddestoelen
Met truffelroom
-vegetarisch-
Herfstparade
Spiesje van gebraden rosbief van Nieuw-Zeelands hert met cranberrycompote
Soep van geroosterde pompoen met kruimels van gerijpte geitenkaas
Salade met gerookte parelhoenfilet, gebakken paddestoelen en truffeldressing
Torentje van rode bieten tartaar
Met lauwwarme gerijpte geitenkaas en rucola, geserveerd met dressing van Aceto Balsamico -vegetarisch-
Romige soep van Dijonmosterd
Geserveerd met uitgebakken spekjes
Hoofdgerechten
Keuze uit:
Medaillon van kalfsvlees
Geserveerd met paddestoelenrisotto, roergebakken spinazie en truffelsaus
Proeverij van wild met portsaus
Stoverij van hert geserveerd met aardappelmousseline
Gebraden filet van de wilde houtduif op tutti frutti
Medaillon van wildzwijn met rodekool
Gebakken Noorse zalmfilet
Geserveerd op stamppotje van prei en pastinaak met rodewijnsaus
Risotto met verschillende soorten paddestoelen
geserveerd met roergebakken spinazie, spies van gebakken kastanjechampignons, schilfers van Parmezaanse kaas en truffelroom
-vegetarisch-
Nagerechten
Keuze uit:
Kaaspalet van verschillende boerenkazen
Van boerderijwinkel de Veerstalhoeve, geserveerd met kletzenbrood en rinse appelstroop.
Lauwwarme appelcrumble
Begeleid door romig vanille-ijs en karamelsaus
Parade van koffie
Mokka ijs, bavarois van espresso en chocolademousse met een vleugje Tia Maria