Naast onze à la carte kaart serveren wij een driegangen keuzemenu voor maar € 45,00. Dit menu heeft altijd verschillende keuzes in voor- hoofd en- nagerecht waardoor U het menu geheel naar eigen smaak kunt samenstellen. Het MalleMolenMenu verandert mee met de culinaire seizoenen, maar zal ook tussentijds soms aangepast worden zodat dit menu U keer op keer verrast. Heeft u een allergie of een dieet? Meld het ons!
Kijk eens naar ons
MalleMolenMenu
DRIEGANGEN KEUZEMENU
GELDIG VAN WOENSDAG 5 MAART T/M ZONDAG 27 APRIL
Voorgerechten
Keuze uit:
Carpaccio van het Waardse rund
Geserveerd met gemengde salade, schilfers van Parmezaanse kaas en rucola-pesto
Lenteproeverij
Tompouce van bladerdeeg gevuld met ‘pulled’ Waards lamsvlees aangemaakt met barbecuesaus
Gebakken kwartelborstje met appelcompote en saus van rinse appelstroop
Spiesje van gebraden kalfsrosbief met portsiroop
Kaasparade
Gemengde salade met gorgonzola, stukjes peer, crunch van walnoten en notendressing
Kroketje van jonge geitenkaas met chilimayonaise
Romige preisoep met 2 jaar oude Stolwijks belegen kaas
-vegetarisch-
Bonbon van gerookte Noorse zalmfilet
Gevuld met tartaar van gemarineerde zalm, begeleid door bieslookmayonaise
Hoofdgerechten
Keuze uit:
Duet van duurzaam varkensvlees
Filet en carré van buikspek begeleid door aardappelmousseline met rucola en Parmezaanse kaas, geserveerd met saliejus
Kogelbiefstuk
Geserveerd met knoflookmousseline, mix van geroosterde paprika, aubergine en courgette, begeleid door kruidensaus
Spies van gepelde scampi’s en coquilles St. Jacques
egeleid door risotto, geglaceerde bospeen, peultjes en saus van vadouvan
Steak van gegrilde knolselderij
Begeleid door aardappelmousseline met rucola en romige saus van peterselie en kappertjes
Nagerechten
Keuze uit:
Kaaspalet van verschillende boerenkazen
Van boerderijwinkel de Veerstalhoeve, geserveerd met vruchtenbrood en rinse appelstroop
Vanille panna cotta
Begeleid door compote van ananas en romig kokosijs
Wentelteefjes van Fries suikerbrood
Geserveerd met romig vanille-ijs


