Naast onze à la carte kaart serveren wij een driegangen keuzemenu voor maar € 42,50. Dit menu heeft altijd verschillende keuzes in voor- hoofd en- nagerecht waardoor U het menu geheel naar eigen smaak kunt samenstellen. Het MalleMolenMenu verandert mee met de culinaire seizoenen, maar zal ook tussentijds soms aangepast worden zodat dit menu U keer op keer verrast. Heeft u een allergie of een dieet? Meld het ons!
Kijk eens naar ons
MalleMolenMenu
DRIEGANGEN KEUZEMENU
GELDIG VAN DONDERDAG 31 OKTOBER TOT EN MET ZONDAG 29 DECEMBER
Voorgerechten
Keuze uit:
Wildparade
Spiesje van gebraden rosbief van Nieuw-Zeelands hert met vijgencompote
Bitterbal van hazenragout met dip van cranberry
Gebakken wilde houtduiffilet met appel-rozijnencompote en saus van Pedro Ximenez
Taartje van gerookte makreel
Verschillende soorten sla, bleekselderij en appel, geserveerd met wasabicrème
Carpaccio van runderribeye
Geserveerd met gemengde salade, gebakken paddestoelen, schilfers van 2 jaar oude Stolwijkse boerenkaas en truffelmayonaise
Parade van paddestoelen
Kroketje van paddestoelen met crème van Aceto Balsamico
Romige soep van paddestoelen
Salade met gebakken paddestoelen, blokjes truffelkaas en truffeldressing
-vegetarisch-
Hoofdgerechten
Keuze uit:
Duet van wildzwijnsmedaillon en hertenbiefstuk
Geserveerd met spruitjesstamppot, gestoofd Gieser Wildeman peertje en romige saus van paddestoelen
Kogelbiefstuk
Geserveerd met een mix van geroosterde aardappels, pompoen, pastinaak en schorseneren, begeleid door Madeirasaus
Gebakken Noorse zalmfilet
Geserveerd met preistamppot en mosterd-dillesaus
Schorseneren-knolselderijrisotto
Geserveerd met roergebakken spinazie, schilfers van 2 jaar oude Stolwijkse boerenkaas en crunch van hazelnoten, begeleid door romige saliesaus
-vegetarisch-
Nagerechten
Keuze uit:
Kaaspalet van verschillende boerenkazen
Van boerderijwinkel de Veerstalhoeve, geserveerd met vruchtenbrood en vijgencompote
Parade van chocolade
Verschillende bereidingen van chocolade
Vanille panna cotta
Geserveerd met in Grand Marnier gemarineerde sinaasappelcompote, begeleid door sorbetijs van bloedsinaasappels