Kijk eens naar ons

MalleMolenMenu

DRIEGANGEN KEUZEMENU

GELDIG VAN WOENSDAG 5 MAART T/M ZONDAG 27 APRIL

Naast onze à la carte kaart serveren wij een driegangen keuzemenu voor maar € 45,00. Dit menu heeft altijd verschillende keuzes in voor- hoofd en- nagerecht waardoor U het menu geheel naar eigen smaak kunt samenstellen. Het MalleMolenMenu verandert mee met de culinaire seizoenen,  maar zal ook tussentijds soms aangepast worden zodat dit menu U keer op keer verrast. Heeft u een allergie of een dieet? Meld het ons!

Voorgerechten

Keuze uit:

Carpaccio van het Waardse rund

Geserveerd met gemengde salade, schilfers van Parmezaanse kaas en rucola-pesto

Lenteproeverij

Tompouce van bladerdeeg gevuld met ‘pulled’ Waards lamsvlees aangemaakt met barbecuesaus

Gebakken kwartelborstje met appelcompote en saus van rinse appelstroop

Spiesje van gebraden kalfsrosbief met portsiroop

 

Kaasparade

Gemengde salade met gorgonzola, stukjes peer, crunch van walnoten en notendressing

Kroketje van jonge geitenkaas met chilimayonaise

Romige preisoep met 2 jaar oude Stolwijks belegen kaas

-vegetarisch-

Bonbon van gerookte Noorse zalmfilet

Gevuld met tartaar van gemarineerde zalm, begeleid door bieslookmayonaise

Hoofdgerechten

Keuze uit:

Duet van duurzaam varkensvlees

Filet en carré van buikspek begeleid door aardappelmousseline met rucola en Parmezaanse kaas, geserveerd met saliejus

Kogelbiefstuk

Geserveerd met knoflookmousseline, mix van geroosterde paprika, aubergine en courgette, begeleid door kruidensaus

Spies van gepelde scampi’s en coquilles St. Jacques

egeleid door risotto, geglaceerde bospeen, peultjes en saus van vadouvan

Steak van gegrilde knolselderij

Begeleid door aardappelmousseline met rucola en romige saus van peterselie en kappertjes

Nagerechten

Keuze uit:

Kaaspalet van verschillende boerenkazen

Van boerderijwinkel de Veerstalhoeve, geserveerd met vruchtenbrood en rinse appelstroop

Vanille panna cotta

Begeleid door compote van ananas en romig kokosijs

Wentelteefjes van Fries suikerbrood

Geserveerd met romig vanille-ijs