Kijk eens naar ons

MalleMolenMenu

DRIEGANGEN KEUZEMENU

GELDIG VAN DONDERDAG 31 OKTOBER TOT EN MET ZONDAG 29 DECEMBER

Naast onze à la carte kaart serveren wij een driegangen keuzemenu voor maar € 42,50. Dit menu heeft altijd verschillende keuzes in voor- hoofd en- nagerecht waardoor U het menu geheel naar eigen smaak kunt samenstellen. Het MalleMolenMenu verandert mee met de culinaire seizoenen,  maar zal ook tussentijds soms aangepast worden zodat dit menu U keer op keer verrast. Heeft u een allergie of een dieet? Meld het ons!

Voorgerechten

Keuze uit:

Wildparade

Spiesje van gebraden rosbief van Nieuw-Zeelands hert met vijgencompote

Bitterbal van hazenragout met dip van cranberry

Gebakken wilde houtduiffilet met appel-rozijnencompote en saus van Pedro Ximenez

Taartje van gerookte makreel

Verschillende soorten sla, bleekselderij en appel, geserveerd met wasabicrème

Carpaccio van runderribeye

Geserveerd met gemengde salade, gebakken paddestoelen, schilfers van 2 jaar oude Stolwijkse boerenkaas en truffelmayonaise

Parade van paddestoelen

Kroketje van paddestoelen met crème van Aceto Balsamico

Romige soep van paddestoelen

Salade met gebakken paddestoelen, blokjes truffelkaas en truffeldressing

-vegetarisch-

Hoofdgerechten

Keuze uit:

Duet van wildzwijnsmedaillon en hertenbiefstuk

Geserveerd met spruitjesstamppot, gestoofd Gieser Wildeman peertje en romige saus van paddestoelen

Kogelbiefstuk

Geserveerd met een mix van geroosterde aardappels, pompoen, pastinaak en schorseneren, begeleid door Madeirasaus

Gebakken Noorse zalmfilet

Geserveerd met preistamppot en mosterd-dillesaus

Schorseneren-knolselderijrisotto

Geserveerd met roergebakken spinazie, schilfers van 2 jaar oude Stolwijkse boerenkaas en crunch van hazelnoten, begeleid door romige saliesaus

-vegetarisch-

Nagerechten

Keuze uit:

Kaaspalet van verschillende boerenkazen

Van boerderijwinkel de Veerstalhoeve, geserveerd met vruchtenbrood en vijgencompote

Parade van chocolade

Verschillende bereidingen van chocolade

Vanille panna cotta

Geserveerd met in Grand Marnier gemarineerde sinaasappelcompote, begeleid door sorbetijs van bloedsinaasappels