Tasty dishes
VOORGERECHTEN
KOUDE VOORGERECHTEN
Carpaccio van het Waardse rund
Geserveerd met gemengde salade, schilfers van Parmezaanse kaas en basilicumdressing
€ 12,50
Drie bereidingen van pompoen
Salade met geroosterde pompoen, gerijpte geitenkaas, rucola en dressing van appelstroop
Pompoensoep met crunch van hazelnoten
Kroketje van pompoen begeleid door crème van Aceto Balsamico
-vegetarisch-
€ 12,50
Proeverij van visgerechtjes
Tartaar van gerookte en gemarineerde zalm met bieslookmayonaise
Spiesje van gepelde scampistaartjes met aioli
Taartje van gerookte makreel, gemengde sla, bleekselderij, appel en wasabicrème
€ 13,50
Dungesneden gebraden rosbief van het Nieuw-Zeelandse hert
Geserveerd met vijgencompote en portsiroop
€ 15,50
Salade met gebraden duivenborstjes
Geserveerd met gebakken appel, crunch van gebrande walnoten en dressing van rinse appelstroop
€ 14,50
Gemengde salade van rucola en veldsla en gorgonzola
Geserveerd met stukjes peer, bleekselderij, crunch van gebrande walnoten en notendressing
-vegetarisch-
€ 10,50
Tompouce van roomboterbladerdeeg met gerookte wildzwijnsfilet en vijgencompote
Begeleid door een salade van paddestoelen, geroosterde pompoen met dressing van Pedro Ximénez
€ 12,50
WARME VOORGERECHTEN
Gebakken coquilles St. Jacques
Begeleid door zalf van geroosterde pompoen en beurre noisette
€ 14,75
Drieluik van warme vegetarische voorgerechtjes
Romige soep van paddestoelen met truffelroom
Kroketje van pompoen met crème van Aceto Balsamico
Gegratineerde gerijpte geitenkaas met vijgencompote
-vegetarisch-
€ 12,50
Duet van paddestoelen
Stoofpotje van verschillende soorten paddestoelen
Kroketje van paddestoelen geserveerd met truffelmayonaise
-vegetarisch-
€ 11,00
Krokant gebakken kalfszwezerik
Geserveerd met knolselderijmousseline en Madeirasaus
€ 15,50
SOEPEN
Romige soep van paddestoelen
Geserveerd met truffelroom
-vegetarisch-
€ 7,00
Soep van geroosterde pompoen
Met kruimels van gerijpte geitenkaas
-vegetarisch-
€ 7,00
Romige soep van Dijonmosterd
Geserveerd met uitgebakken spekjes
€ 7,00
VEGETARISCHE HOOFDGERECHTEN
Geroosterde pompoen geserveerd met risotto
Geserveerd met roergebakken spinazie, gebrokkelde gerijpte geitenkaas en crunch van hazelnoten, begeleid door een brochette van pompoen en romige saliesaus
€ 23,75
Tagliatelle met gestoofde paddestoelen
Begeleid door groene asperges, spies van gebakken kastanjechampignons, kletskop van Parmezaanse kaas en romige truffelsaus
€ 23,75
VIS HOOFDGERECHTEN
Op de huid gebakken kabeljauwfilet
Begeleid door stamppot van aardappel, geroosterde pompoen en rucola, geserveerd met beurre noisette
€ 25,50
In knoflook-en kruidensaus gestoofde (gepelde) scampi’s
Geserveerd met tagliatelle en roergebakken spinazie
€ 23,50
Gebakken coquilles St. Jacques
Begeleid door rode bieten risotto, mix van gestoofde paddestoelen en morieljessaus
€ 25,00
VLEES HOOFDGERECHTEN
Tournedos van de ossenhaas gegratineerd met Saint Agur
Geserveerd met rucolastamppot, gebakken partjes peer en saus van rode port
(op uw verzoek kan dit gerecht ook zonder Saint Agur)
€ 32,50
Rosé gebraden fazantenborst
Geserveerd met aardappelmousseline, roomzuurkool en gestoofd Gieser Wildeman peertje, begeleid door morieljessaus
€ 27,50
Filet van het Nieuw-Zeelands hert
Geserveerd met knolselderijpuree, rode kool, gestoofd Gieser Wildeman peertje en cranberrysaus
€ 29,50
Stoverij van haas in saus van paddestoelen, spekjes en zilveruitjes
Begeleid door stamppot van spruitjes en huisgemaakte tutti frutti
€ 24,50
Medaillon van kalfsvlees
Begeleid door paddestoelenrisotto, groene asperges en truffelsaus
€ 26,50
Wildzwijnsmedaillons
Geserveerd met een mix van geroosterde aardappels, pompoen, pastinaak en schorseneren, begeleid door Madeirasaus